• ATEC AS, Industrivegen 8, 4344 Bryne

  +47 904 10 477

 • Frakt og betingelser

  Levering

  Vi har rask levering på lagervarer og tilstreber at alle som bestiller før kl 12:00 på hverdager skal få sendt pakken sin samme dag.

  PostNord henter pakkene på ettermiddagen, slik at de som bestiller etter at pakkene er hentet vil være med på neste dags forsendelse. I høysesong må noe lengre leveringstid påregnes.

  Vi benytter PostNord bedriftspakke og servicepakke. Transportselskapene har normalt har 1-3 virkedagers leveringstid i Norge (avhengig av hvor du bor i landet).

  Fraktpriser

  Alle sendinger til privatpersoner koster 99,- kroner med PostNord sin servicepakke i Norge. Til bedrifter er det andre takster.

  Noen varer med spesiell høy vekt/volum, vil ha et frakttillegg. I de tilfeller hvor dette er aktuelt, vil vi ta kontakt med kunden før varene sendes.

  Angre / Retur

  Ifølge angrefristloven kan du angre kjøpet innen 14 dager etter at varen er mottatt. Dette gjelder for privatpersoner med varekjøp over kr. 300,- For næringsbedrifter gjelder ikke angrefristen. Returporto dekkes av kjøper. Varen må være returneres i original emballasje og være uskadd. Innfrir ikke disse betingelsene, vil det bli trukket et returgebyr.

  Godkjent returårsaker kan være:

  • Error with item
  • Received the wrong item
  • You have received items you have not ordered
  • Regrets the purchase (amount over NOK 300)

  Ta kontakt med oss på telefon: 904 10 477 eller send oss en mail på post@atec.no, så avtaler vi returhåndtering.

  Kunder på Svalbard

  Det opereres med et ekstra Svarbardtillegg på kr. 300,-

  Betalingsbetingelser

  Etter bestilling, vil du få tilsendt faktura på bestilte varer. Denne har kontant betalingsbetingelser, og må således må være betalt og på vår konto, før varene sendes.