• ATEC AS, Industrivegen 8, 4344 Bryne

  +47 904 10 477

 • Frakt og betingelser

  Levering

  Vi har rask levering på lagervarer og tilstreber at alle som bestiller før kl 12:00 på hverdager skal få sendt pakken sin samme dag.

  PostNord henter pakkene på ettermiddagen, slik at de som bestiller etter at pakkene er hentet vil være med på neste dags forsendelse. I høysesong må noe lengre leveringstid påregnes.

  Vi benytter PostNord bedriftspakke og servicepakke. Transportselskapene har normalt har 1-3 virkedagers leveringstid i Norge (avhengig av hvor du bor i landet).

  Fraktpriser

  Alle sendinger til privatpersoner koster 99,- kroner med PostNord sin servicepakke i Norge. Til bedrifter er det andre takster.

  Noen varer med spesiell høy vekt/volum, vil ha et frakttillegg. I de tilfeller hvor dette er aktuelt, vil vi ta kontakt med kunden før varene sendes.

  Angre / Retur

  Ifølge angrefristloven kan du angre kjøpet innen 14 dager etter at varen er mottatt. Dette gjelder for privatpersoner med varekjøp over kr. 300,- For næringsbedrifter gjelder ikke angrefristen. Returporto dekkes av kjøper. Varen må være returneres i original emballasje og være uskadd. Innfrir ikke disse betingelsene, vil det bli trukket et returgebyr.

  Godkjent returårsaker kan være:

  • Error with item
  • Received the wrong item
  • You have received items you have not ordered
  • Regrets the purchase (amount over NOK 300)

  Ta kontakt med oss på telefon: 904 10 477 eller send oss en mail på post@atec.no, så avtaler vi returhåndtering.

  Kunder på Svalbard

  Det opereres med et ekstra Svarbardtillegg på kr. 300,-

  Betalingsbetingelser

  Etter bestilling, vil du få tilsendt faktura på bestilte varer. Denne har kontant betalingsbetingelser, og må således må være betalt og på vår konto, før varene sendes.

  Benytt vårt Vippsnummer er 725844